Nyitó oldal

Kertépítés A-tól Z-ig

Kertfenntartás

Hasznos...

Automata öntözőrendszerek

Képek munkánkról

Sajnos jelenleg kertépítési és kertfenntartási munkákat nem vállalunk!


 • Gépi földmunkák, tereprendezés, termőföld terítése (Durva és finom tereprendezés, minőségi termőföld, vagy speciális földkeverék szállítása, illetve terítése)


 • Fák és cserjék ültetése (Ezek a növények adják a kert vázát, mely a gyeppel és virágzó évelőkkel, illetve egynyári növényekkel formálható tovább. A hazai klímát jól tűrő növények közül több ezer fajt és fajtát ültethetünk, a változatosságot és a harmóniát szem előtt tartva)


 • Gyepszőnyegezés (A pázsit, illetve gyep telepítésének legmegbízhatóbb módja. Gyors, kockázatmentes, rézsűn is tökéletes eredményt ad, de sajnos költségesebb eljárás, mint a fűmagvetés. Igényesebb kertrészek, azonnal zölddé varázsolandó területek, lejtők, rézsűk és különösen igénybevett felületek füvesítésekor ajánljuk.)


 • Pázsit telepítése fűmagvetéssel (A pázsit, illetve gyep telepítésének hagyományos módja. A fűmagvetést ideális esetben augusztus közepétől október közepéig, illetve április-május hónapokban végezzük, ettől eltérő időpontban (főleg nyáron) az eredés nem 100%-os, a legtöbb esetben csak automata öntözőrendszerrel biztosítható.


 • Évelő dísznövények ültetése, évelőágyak és évelő szegélyek kialakítása (Különösen kedveljük a kertészkedés ezen ágát, ha ránk bízza ezt a munkát, akkor kertjében mindig virágozni fog egy-egy szép növény. Virágágyaink készítésekor sok időt fordítunk a színek és formák harmonikus elhelyezésére, hogy Ön a tökéletes összhangban gyönyörködhessen.)


 • Sziklakertek építése (Másik kedvenc témakörünk, akár sík, akár lejtős területen gyönyörű sziklakertet varázsolunk kertjébe. A sziklakertet igény szerint automata öntözőrendszerrel látjuk el, hogy növényei a nyári kánikula idején se szenvedjenek a forróságtól.)


 • Kerti tavak építése (A víz a nyugalom, a víz az élet. Bonyolult vízgépészeti megoldások nélkül is gyönyörű és túl sok gondoskodást nem igénylő, önfenntartó tavak építhetőek, melyeket úgy alakítunk ki és telepítünk be, hogy a tó természetes egyensúlyban élő egészként üzemeljen.)


 • Automata öntözőrendszerek (Toro, Hunter, Rain Bird és Nelson automatizált, gyepbe süllyesztett öntözőrendszerek telepítése, javítása és teljes körű karbantartása)


 • Kerti burkolatok, támfalak és lépcsők építése (terméskő, viacolor és fakorong burkolatok, szárazon rakott támfalak, természetes anyagokból készült kerti lépcsők tervezése és kivitelezése) • Monardella
  cím: 2310 Szigetszentmiklós, Csepeli u. 47.
  telefon: (06)-70-2055-055
  fax: (06)-1-789-2781
  e-mail: info@ontozesbolt.hu
  Őri Balázs
  okleveles kertészmérnök, ügyvezető